Категорија:Википедија:Бирократи

From Википедија
Jump to navigation Jump to search

Оваа категорија содржи кориснички страници на корисници кои се „бирократи“. Бирократи се корисници кои можат да даваат администраторски привилегии, да преименуваат корисници и да одобруваат ботови. Страницата Специјални:ЛистаНаКорисници/bureaucrat е автоматско-генериран список на бирократи.

Pages in category "Википедија:Бирократи"

The following 3 pages are in this category, out of 3 total.